Hvem er vi

Molly

Sammen kan vi:

Som kollegaer komplementerer vi hinanden utrolig godt og formår at inspirere, motivere og udfordre hinanden til at blive den bedste udgave af os selv. Vi tror på at vi i samarbejde med jer forældre, kan være med til at bidrage til en sjov, udviklende, kvalitetsrig og tryg hverdag for jeres børn, hvor det er det store i det små der tæller. Vi glæder os til at følge dem et stykke ud i livet.

Hej mit navn er Molly. Jeg er en 48 årig jysk talende kvinde, uddannet pædagog ved Esbjerg Pædagogisk seminarium i 1998. Jeg har en bred og solid faglig erfaring indenfor både vuggestue/ børnehave samt specialområdet og er derudover uddannet massør. Jeg bor alene sammen med mine 2 skønne frække drenge Adam (2009) og william (2010) samt undulaten Trille og har boet i Vanløse/ Brønshøj siden jeg kom futtende ind med 4 toget i 2001.
Jeg er en lattermild og legende person som formår at skabe en ”fest” i dagligdagen sammen med børn og kollegaer, uanset om vi skal hænge tøj til tørre, danse og tumle eller finde et meget sjældent insekt ude i ”junglen” jeg er et kreativt funderet menneske og elsker at tegne, male og lege Byggemand Bob, MEN nyder også at sidde stille og læse, mens jeg spiser vingummi fyldt med E-numre. Til tider når ånden er over mig, sniger der sig da også en lille løbe og cykeltur ind. Ovennævnte alt sammen egenskaber
Jeg tror på kan være medskabende til at give jeres børn en god, sjov og lærerig tid i dagligstuen, fordi jeg er en nærværende, omsorgsfuld og autentisk voksen der ved hvad jeg kan og vil og tør at vise vejen helt nede i øjenhøjde med jeres børn. ABSOLUT 1. prioritet i livet: At være sammen med mine drenge, familie, venner og søde kæreste.

Anne-Line

Anne-Line: 48 år, gift med Teddy og sammen har vi 2 sønner,- Linus 14 år og Alfred på 18 år. Jeg er født i Sdr. jylland, opvokset på Fyn og bosiddende i Vanløse på 22ende år. Således har jeg benene solidt plantet på jorden og hænderne i den. Jeg bager en fantastisk fynsk ”Brunner” og har et stort lokalt kendskab til Vanløse/Brønshøj. Jeg blev uddannet pædagog ved Frøbelseminariet i 2012, efter i mange år at have arbejdet i forskellige institutioner. Jeg er meget socialt anlagt, kreativt skabende, smilende og med stor humoristisk sans.
Jeg bruger min fritid med familie og venner,- og alt efter humør, hækler jeg en kage og bager gerne et pallemøbel. Jeg afkobler ofte med at ”rode lidt i jorden” og besøge plantecentre. Jeg er en ”klunser” og ser muligheder i det meste. Når børn spørger mig” hvem er du?” – så svarer jeg: det er da mig der er inde i PIPPI. I mit samvær med børn går jeg gerne forrest, jeg er ikke bange for at være skør og fjollet eller at fejle.
Jeg er et nærværende, omsorgsfuldt og tillidsskabende menneske som fungerer bedst i gulv og øjenhøjde med børnene. Mit arbejdsfokus er på samspil og relationer.


Vores historie

Vores motivation og værdigrundlag

- at have tid og ro til at være sammen med jeres skønne børn


Med udgangspunkt i vores mangeårige faglige og personlige erfaringer i kommunale og private daginstitutioner, er vi overbeviste om, at vi kan skabe et anderledes skønt og hjertevarmt tilbud til børn og forældre.
Det kan vi fordi:  

  • Vi ikke er underlagt de samme restriktioner, og rammer som i de kommunale dagtilbud.
  • Vi har en god normering, og er de samme 2 voksne omkring jeres barn fra i afleverer til i henter.
  • Der er mindre smitterisiko pga. færre børn.
  • Vi er et lille trygt og hjemligt sted med tid og ro til nærvær og fordybelse .
  • Vi kommer til at kende jer og jeres børn rigtig godt.
  • Vi har en mindre stressfyldt hverdag pga. bedre normering, samt mindre støjgener.
  • Vi er to uddannede pædagoger.
  • Vi har 2 el ladcykler og der er altid mulighed for at komme ud på tur.
  • Vi prioriterer børnene frem for møder og andet praktisk arbejde.

Her bor vi

Vi holder til i Vanløse i en skøn gammel villa med lille have og masser af plads til leg og udfoldelser.
Ligeledes har vi 2 ladcykler så vi kan komme rundt i det ganske danske land, på legepladser, i byn`, skoven og ved vandet.
I vores ”Dagligstue” støtter og vejleder vi det enkelte barn til i trygge, tydelige og kærlige rammer, at blive set og hørt og få en god start i livet.
Der er højt til loftet og grundfølelsen skal være, at alt kan lade sig gøre. 

Vores værdier

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes